مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

مرکز فروش پیاز و سیر عمده فروش پودر پیاز و سیر خالص و درجه یک ادویه
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

راهیان نور، کارخانه کادرسازی است/ راهیان نور با تأیید رهبر انقلاب قدرت و قوت بیشتری گرفت

04 فروردین 1398 توسط آرش صحرایی

راوی دوران دفاع مقدس گفت: البته ما نباید راهیان نور را خام‌فروشی کنیم بلکه باید آن را فرآوری کنیم و از آن خروجی‌هایی بگیریم که مثلاً یکی از آن خروجی‌ها، سبک زندگی است که اساس آن سیره‌ی شهدا است.
به گزارش مشرق، به‌مناسبت فرارسیدن ایام سفرهای کاروان‌های راهیان نور به مناطق عملیاتی دوران جنگ تحمیلی، بخش دفاع مقدس پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در گفت‌وگویی با جناب آقای حسین یکتا از راویان دوران دفاع مقدس و از مسئولان سابق ستاد راهیان نور، به بررسی نکاتی درباره‌ی آثار این اردوها و چگونگی شکل‌گیری و تاریخچه‌ی آغاز سفرهای راهیان نور پرداخته است.

بیشتر بخوانید:

مداحان معروف و حسین یکتا در سرزمین شهدا +عکس
فیلم / روایت حسین یکتا از چهل سالگی انقلاب

به‌عنوان سؤال اول با توجه به اینکه نسل امروز اطلاعات کمتری از تاریخچه شکل‌گیری راهیان نور دارد، برای ما پیرامون تاریخچه‌ی راهیان نور مقداری توضیح دهید. چه شد که این اتفاق افتاد و این فضا شکل گرفت؟

ببینید ما اگر بخواهیم درباره‌ی تاریخچه‌ی راهیان نور -یعنی بازدید از مناطق عملیاتی، مقتل و مدفن‌الشهدا- صحبت کنیم، باید به خود جبهه برگردیم. زمان جنگ، گاهی اوقات گروهی از مادران و پدران شهدا به جبهه علی‌الخصوص پادگان‌ها و محل‌های آموزشی می‌آمدند. به‌نظر من تاریخچه‌ی راهیان نور به آن زمانی که پدران و مادران شهدا برای بازدید از مقتل شهیدشان یا جایی که شهیدشان مفقودالاثر شده بود، به جبهه می‌آمدند برمی‌گردد. در آن منطقه‌ی عملیاتی، آن‌ها به‌دنبال برقراری یک ارتباط روحی و معنوی با فرزندشان بودند. حتی آن موقع بازاری‌هایی که برای کمک‌رسانی و پشتیبانی به جبهه می‌آمدند، یک بازدیدی هم از خط می‌کردند. تقریباً این رفت‌وآمدها و دید و بازدیدها از محل رزم و شهادت رزمندگان از زمان جنگ شروع شد، ولی نه با اسم راهیان نور.

اسم “راهیان نور” و بازدید مناطق عملیاتی، هم‌زمان با شروع تفحص شهدا کم‌کم بر سر زبان‌ها افتاد. به‌تدریج با پخش شدن اخبار و فیلم‌های تفحص شهدا، و باز شدن معبرهایی در فکه و طلائیه و بازخوردهای زیادی که نیروهای تفحص در برگشت از منطقه داشتند و این را برای دیگران تعریف می‌کردند، تقریباً رفت‌وآمدها به منطقه هم بیشتر شد. پس می‌توانیم بگوییم نقطه‌ی شروع از تفحص بود. اما اگر بخواهم تعبیر زیباتری از این قضیه بگویم، به اعتقاد من از وقتی که شهدا رخ نشان دادند، جاذبه‌ای ایجاد شد و باعث شد خیلی‌ها را به رفتن به این سفر، مشتاق و جذب کنند. تقریباً این اتفاق از سال ۷۲ یا ۷۳ رخ داد اما دلیلی که باعث شد این قضیه قوت بیشتری بگیرد، به اعتقاد من زمانی بود که آقا، بحث شبیخون فرهنگی یا تهاجم فرهنگی را مطرح کردند.

یادم می‌آید اولین گروه‌هایی که به راهیان نور رفتند دانشجوها بودند. یعنی آن روز، دانشجوها پرچم‌دار این حرکت فرهنگی شدند و بعد از آن‌ها اقشار و اصناف آمدند. بعدها گروه‌های دانش‌آموزی اضافه شدند و الان هم که آحاد و عموم مردم با اتوبوس در قالب کاروان‌های راهیان نور یا حتی با ماشین‌های شخصی‌شان به بازدید از مناطق عملیاتی می‌آیند.

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

امام علی(ع) از دیدگاه اندیشمندان غیرمسلمان

04 فروردین 1398 توسط آرش صحرایی

و بخشنده‌تر از ابرهای پرباران بهاری بود و در این میدان نیز هماوردی برای او نمی‌توان سراغ کرد. شعبی در این‌باره گفته است: علی(ع) بخشنده‌ترین مردمان بود. معاویه سرسخت‌ترین دشمن آن حضرت، نیز گفته بود: اگر علی انباری پر از زر و اتاقی انباشته از کاه می‌داشت، پیش از آنکه کاه را ببخشد، زر را می‌بخشید.بیت‌المال را می‌رفت، در آن نماز می‌گزارد و می‌گفت: ای زرد و ای سپید (طلا و نقره)! غیر از مرا بفریبید. با آنکه بر همه امپراطوری اسلامی، به جز شام، فرمانروایی داشت، از خود میراثی بر جای نگذاشت و جز او، کس دیگری به مضمون آیه نجوا عمل نکرد.از دسترنج خود هزار بنده را آزاد کرد و هرگز به نیازمندی پاسخ رد نگفت.

به گزارش ایسنا، بنا به نوشته مورخین، سیزدهم رجب سال ۳۰ عام‌الفیل سالروز تولد شاگرد ممتاز مکتب پیامبر اسلام(ص) است، همان کسی که گفت “دین خدا به وسیله شخصیت‌ها شناخته نشود بلکه به وسیله نشانه حق شناخته شود بنابراین حق را بشناسید تا صاحب حق را بشناسید.” این روز مختص بزرگ‌مرد تاریخ، مولا علی (ع) است؛ امامی که از یمن برکت قدم‌هایش حتی دیوار کعبه تاب نیاورد و آغوشش را به روی بهترین خلق خدا باز کرد تا جهانیان تا ابد بزرگی و عظمت او را به یاد داشته باشند.

 پدر آن حضرت ابوطالب فرزند عبدالمطلب بن هاشم بن عبد مناف (عموی پیامبر(ص)) و مادرش هم فاطمه دختر اسد بن هاشم بود. بنابراین امام علی(ع) از هر دو طرف هاشمی‌نسب است.

القاب مشهور آن حضرت “اسدالله، مرتضی، امیرالمؤمنین و اخو رسول‌الله” بوده و کنیه‌های ایشان نیز “ابوالحسن و ابوتراب” است.

به دنیا آمدن امیر مومنان علی علیه‌السلام در درون خانه خدا فضیلتی است که محدثان شیعه و دانشمندان علم انساب آن را در کتابهای خود نقل کرده‌اند و در میان دانشمندان اهل تسنن گروه زیادی به این حقیقت، تصریح کرده و آن را یک فضیلت بی‌نظیر خوانده‌اند.

سرتاسر دوران زندگی حضرت علی (ع) برای تمام آزادگان جهان درس است و عدالت ویژگی برجسته ایشان است و اولین یار و یاور رسول ختمی‌مرتبت بود؛ یکی از اموری که می‌شود از زندگی حضرت برای جامعه امروز مثال زد و الگوبرداری کرد، سیره و سیاست حضرت در حکومت‌داری است.

در بخش کوتاهی از سخنان استاد شهید مرتضی مطهری درباره سیره حکومتی حضرت علی(ع) که در مجموعه آثار ایشان نیز با عنوان “مشکلات علی (ع) “درج شده آمده است:

انعطاف‌ناپذیری در اجرای عدالت

امام علی (ع) مشکلات دیگری داشت که از یک جهت مربوط به روش خودش بود و از جهت دیگر تغییری که مسلمین پیدا کرده بودند. علی (ع) مردی بود انعطاف‌ناپذیر، بعد از پیغمبر سال‌ها بود که جامعه اسلامی عادت کرده بود به امتیاز دادن به افراد متنفذ و علی (ع) در این زمینه یک صلابت عجیبی نشان می‌داد. می‌گفت: “من کسی نیستم که از عدالت یک سر مو منحرف شوم.”

حتی اصحابش می‌آمدند می‌گفتند: آقا، یک مقدار انعطاف داشته باشید. می‌گفت:«اتامرونی ان اطلب النصر بالجور… و الله ما اطور به ما سمر سمیر»؛ “از من تقاضا می‌کنید که پیروزی و موفقیت در سیاست را به قیمت ستمگری و پایمال کردن حق مردم ضعیف به دست آورم!؟…به خدا قسم تا شبی و روزی در دنیا هست، تا ستاره‌ای در آسمان در حرکت است، چنین چیزی عملی نیست. “

صراحت و صداقت در سیاست

مشکل سوم خلافت او مساله صراحت و صداقت او در سیاست بود که این را هم باز عده‌ای از دوستانش نمی‌پسندیدند، می‌گفتند: «سیاست این همه صداقت و صراحت برنمی‌دارد، یک مقدار خدعه و دغل‌بازی هم باید در آن قاطی کرد. چاشنی سیاست دغل‌بازی است» (این‌هایی که عرض می‌کنم تمامش در نهج البلاغه است) و حتی بعضی می‌گفتند: “علی سیاست ندارد، معاویه را ببین چقدر سیاستمدار است! “

می‌فرمود: “و الله ما معاویة بادهی منی، و لکنه یغدر و یفجر، و لو لا کراهیة الغدر لکنت من ادهی الناس، و لکن کل غدرة فجرة و کل فجرة کفرة و لکل غادر لواء یعرف به یوم القیامة. “

“به خدا قسم اشتباه می‌کنید، معاویه از من زیرک‌تر نیست، او دغل‌باز است، فاسق است، من نمی‌خواهم دغل‌بازی کنم، من نمی‌خواهم از جاده حقیقت منحرف شوم، فسق و فجور مرتکب بشوم. اگر نبود که خدای تبارک و تعالی دغل‌بازی را دشمن می‌دارد، آن وقت می‌دیدید که زرنگ‌ترین مردم دنیا، علی است. دغل‌بازی، فسق است، فجور است، و این‌گونه فجورها کفر است و من می‌دانم که هر فریب‌کاری در قیامت محشور می‌شود در حالی که یک پرچمی دارد(ظاهرا مقصود این است که فریب خوردگان هم در زیر پرچم فریب‌دهنده هستند.)

هفت ویژگی خاص امام علی (ع) از زبان پیامبر(ص)

پیامبر گرامی اسلام می‌فرمایند: علی جان تو هفت ویژگی داری که هیچ‌کس این هفت تا را ندارد. اگر هم داشته باشد تو در قله هستی و او در دامنه پس هیچ‌گاه به تو نمی‌رسد.

هفت ویژگی خاص حضرت علی (ع) از زبان پیامبر (ص) بدین شرح است:

*اولین شخصی هستی که ایمان آوردی و به دین من پیوستی؛ تو در خانه خدا به دنیا آمدی این بالاترین ایمان است.

*وفادارترین شخص به عهد خدا هستی.

*در همه حال و همه جا امر خدا مهمترین چیز است.

*دارای عدالت علوی هستی.

*بصیرت قضاوت در حکومت خود داری.

*به درد مردم رسیدگی می کردی و بین هیچ‌کس فرق نمی‌گذاشتی.

*در پیش خدا مقرب هستی.

امام علی(ع) از دیدگاه اندیشمندان غیرمسلمان     

حضرت علی علیه السلام شخصیتی بزرگ و بی‌بدیل است که در طول تاریخ همواره مورد مدح و ستایش بزرگان قرار گرفته و حتی  کسانی که به امامت علی (ع) باور ندارند نیز او را در نوع خود یگانه و بی‌نظیر می‌دانند. بخشی از گفتار اندیشمندان غیرمسلمان درباره حضرت علی (ع) در ادامه می‌آید.

جبران خلیل جبران که از علمای بزرگ مسیحیت، مرد هنر و صاحب ذوق بدیعی است لب به ستایش حضرت گشوده و چنین می‌گوید:” به عقیده من علی بن ابیطالب (پس از پیامبر) نخستین مرد از قوم عرب است که وجودش، همه فضائل کامل بودن را در قوم خویش دمید و آهنگ آن را به گوش مردمی رسانید که پیش از آن مانند آن را نشنیده بودند و در بین تاریکی‌های جاهلیت از روش روشن او متحیر ماندند؛ پس کسی که طریق علی را پسندید به فطرت سلیم بازگشت و آن که از باب خصومت وارد شد جاهیلت را ترجیح داد. “

جبران معتقد بود که: “دو طایفه شیفته روش علی بودند یکی خردمندان پاکدل و دیگری نیکوسرشتان باذوق، علی بن ابیطالب شهید عظمت خویش گشت. او از دنیا رفت در حالی که نماز بر زبانش جاری و دلش از شوق خدا لبریز بود. مردم عرب، حقیقت مقام او را درک نکردند تا گروهی از مردم کشور همسایه آنها (ایران) برخاسته، این گوهر گرانبها را از سنگ تشخیص داده و او را شناختند. “

شبلی شمیل، دانشمندی است که در سال ۱۳۳۵ هجری درگذشت، وی شاگرد برجسته مکتب داروین بود و نخستین کسی است که نظریه “قوه” را در شرق منتشر کرد، سپس برخلاف مکتب استاد خود که فردی الهی بود، به انکار مقدسات و جهان ماوراء طبیعت برخاست وتا لحظه مرگ از مکتب مادیگری پیروی کرد.

وی با اصراری که در انکار توحید داشت، در برابر شخصیت علی (ع) سر تعظیم فرود آورده و درباره ایشان چنین می‌گوید:"امام و پیشوای انسان‌ها علی بن ابیطالب بزرگ بزرگان و یگانه نسخه‌ای است که با اصل خود «پیامبر(ص)» مطابق است. هرگز اهل شرق و غرب، سخنرانی نظیر او در گذشته و حال ندیده است.”

میخائیل نعیمه، که از دانشمندان مسیحی است در مقدمه‌ای که بر کتاب ” صوت العدالة الانسانیة” نوشته درباره حضرت علی (ع) چنین می‌گوید:” پهلوانی امام(ع) تنها در میدان جنگ نبود بلکه او در روشن‌بینی،  پاکدلی، بلاغت، سحر بیان، اخلاق فاضله، شور ایمان، بلندی همت، یاری ستمدیدگان و ناامیدان، متابعت حق و راستی و بالجمله در همه صفات پهلوان بود. اگر چه مدت زیادی از حضور او گذشته، اما هر گاه بخواهیم بنیاد زندگی نیکو و سعادتمندی را بگذاریم باید به روش او رجوع کرده و دستور و نقشه را از او بگیریم.”

جرج جرداق مسیحی، نویسنده معروف لبنانی در کتاب “صوت العدالة الانسانیة” درباره حضرت علی (ع) چنین می‌نویسد: ای دنیا چه می‌شد اگر همه نیروهایت را در هم می‌فشردی و دوباره شخصیتی مانند علی با آن عقل، قلب، زبان و شمشیر نمودار می‌کردی؟ “

کارلایل، فیلسوف انگلیسی، هر گاه به نام حضرت علی (ع) می‌رسید بزرگی حضرت چنان او را به وجد می‌آورد و نیروی عظمت آن حضرت چنان تحریکش می‌کرد که از بحث علمی بیرون می‌شد و بی‌اختیار شروع به مدیحه‌سرایی او می‌کرد، او درباره حضرت علی(ع) چنین می‌گوید: ” ما نمی‌توانیم علی را دوست نداشته باشیم و به وی عشق نورزیم زیرا هر چه خوبی هست که ما آن را دوست داریم همه در علی جمع است. او جوانمرد شریف و بزرگواری بود که دلش سرشار از مهر و عطوفت و دلیری بود، از بشر شجاع‌تر، اما شجاعتش آمیخته با مهر و عطوفت و لطف و احسان بود. پیش از رحلت خود درباره قاتلش از او نظر خواستند، فرمود: اگر زنده ماندم خود می‌دانم چه کنم و اگر درگذشتم اختیار با شماست، اگر می‌خواهید او را قصاص کنید یک ضربت بیشتر به او نزنید و اگر عفو کنید به تقوا نزدیک‌تر است. “

لامنس کشیش بلژیکی است  که در زبان عربی و تاریخ عرب مهارت داشت. او درباره حضرت علی (ع) می‌گوید:” برای عظمت علی این بس که تمام اخبار و تواریخ علمی اسلامی از او سرچشمه می‌گیرد. او حافظه و قوه شگفت‌انگیزی داشت. علمای اسلام از مخالف و موافق، از دوست و دشمن مفتخرند که گفتار خود را به علی مستند دارند چرا که گفتار او حجیت قطعی داشت، او باب مدینه علم بود و با روح کلی پیوستگی تام داشت.”

مادام دیالافوا، در مقام تعریف حضرت علی (ع) چنین می‌نویسد:” احترام علی (ع) در نزد شیعه به منتهادرجه است و حقاً هم باید این‌طور باشد زیرا این مرد بزرگ علاوه بر جنگ‌ها و فداکاری‌هایی که برای پیشرفت اسلام کرد، در دانش، فضائل، عدالت و صفات نیک بی‌نظیر بود و نسلی پاک و مقدس نیز از خود باقی گذاشت. فرزندانش نیز از او پیروی کردند و برای پیشرفت مذهب اسلام مظلومانه تن به شهادت دادند. علی(ع) کسی است که در قضاوت به منتهادرجه عدالت رفتار می‌کرد و در اجرای قوانین الهی اصرار و پافشاری داشت. علی کسی است که اعمال و رفتارش نسبت به مسلمانان منصفانه بود، او کسی است که تهدید و نویدش قطعی بود.”

پطروشفسکی، استاد دانشگاه لنینگراد می‌گوید: “علی (ع) تا سرحد شور و عشق پای‌بند دین، صادق و راستگو بود… و مقام صفات اولیاءالله در وجودش جمع بود.”

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

جزئیات طرح ملی استقبال از زائران حرم رضوی

04 فروردین 1398 توسط آرش صحرایی

جزئیات طرح ملی استقبال از زائران حرم رضوی

‌مدیر امور فرهنگی خدام و کارکنان آستان قدس رضوی گفت: بیش از 2182 نقطه از سطح اقلیم شهر مشهد تحت پوشش طرح ملی «مهمان امام» قرار می گیرند. پاسخگویی به مسائل شرعی، خدمات کودک و نوجوان، ارائه کتب و محصولات فرهنگی و اجرای برنامه زنده بخشی از برنامه‌های تبلیغی این طرح است.

‌به گزارش ایسنا-‌به نقل از دبیرخانه خادمیاران رسانه‌ای آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام عماد دخانی با بیان اینکه طرح ویژه نوروزی خادمیاران تبلیغی با عنوان «مهمان امام» در ایام تعطیلات نوروز و در بیش از 2182 نقطه از سطح شهرمشهد اجرا خواهد شد، اظهار کرد: بنا بر مصوبه ستاد مناسبت‌های ویژه آستان قدس رضوی، کلیه زائران حریم رضوی تحت پوشش برنامه جامع مهمان امام قرار می‌گیرند که طی آن، طیف وسیعی از خدمات فرهنگی و تبلیغی آستان ارائه می گردد.

وی افزود: مزیت اجرای این طرح در امسال نسبت به سال‌های قبل در استفاده از ظرفیت کانون‌های خادمیاری رضوی است. بسیاری از کانون‌های تبلیغی و معرفتی از سراسر کشور یاری گر آستان قدس رضوی هستند و در فرآیند آموزشِ بیش از 1500 نفر از خادمیاران تبلیغی سراسر کشور، در قالب ارائه محتوای آموزشی باعنوان «ره توشه مبلغان نوروزی» مجموعه‌های فرهنگی شاخصی درمقیاس ملی نظیر حوزه علمیه قم همکاری خواهند داشت.

حجت الاسلام دخانی درتشریح محورهای چهارگانه برنامه های فرهنگی این طرح خاطرنشان کرد: طرح ملی «مهمان امام» در چهارمحور اجرا می گردد؛ در وهله اول مجتمع‌های اقامتی، هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، مسافرخانه‌ها، مدارس اسکانی، حسینیه‌ها و مساجد، دوم مجتمع‌های تجاری شاخص در سطح شهر با اولویت بازارهای حریم حرم، سوم مبادی ورودی شهر، پایانه اتوبوسرانی، ترمینال راه آهن و فرودگاه و در محور چهارم، مبادی ورودی و اماکن عمومی نظیر معابر منتهی به حرم، بوستان‌ها و مراکز اسکان عمومی شهرداری به عنوان هدف اجرای طرح نوروزی استقبال از زوار درنظر گرفته شده اند.

وی ادامه داد: بیش از 2182 نقطه از سطح اقلیم شهر مشهد تحت پوشش طرح ملی «مهمان امام» قرار می گیرند و امیدوارم تمام زوار نوروزی حرم رضوی از مزایای این طرح تبلیغی استفاده نمایند.

مسئول دبیرخانه کانون‌های خادمیاری تبلیغی و مداحی رضوی ضمن تشریح جزییات برنامه‌های طرح «مهمان امام»، خدمات تبلیغی را در چهارسطح طبقه‌بندی نمود و تصریح کرد: ارائه بروشورها و معرفی سامانه‌های پاسخگویی آنلاین در مراکز فرهنگی و هتل‌ها در سطح اول و ایجاد گروه‌های سیار در معابر منتهی به حرم (باتوجه به محدودیت برپایی غرفه‌ها) در سطح دوم، زمینه کافی برای ارائه 10 برنامه مجزا در هرروز را ایجاد می‎کند که امیدواریم مورد توجه مخاطبان قرار گیرد.

وی در انتها از جانمایی و برپایی بیش از چهل ایستگاه فرهنگی در سطح شهر خبر داد و گفت: هر ایستگاه 4 غرفه دارد که به هر غرفه «رواق» گفته می‌شود. رواق اول مختص ارائه خدمات تبلیغی نظیر پاسخگویی به مسائل شرعی، بیان کرامات، معجزات و سیره رضوی است و در رواق دوم با مشارکت مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی و همکاری مربیان مجرب مهدالرضا، خدمات فرهنگی با محوریت کودک و قرآن ارائه می گردد. در رواق سوم، شاهد عرضه کتب و محصولات فرهنگی هستیم که با اعلام آمادگی مجموعه به نشر آماده عرضه شده‌اند و در رواق‌های چهارم نیز خدمات فرهنگی خاص ارائه می‌گردد و درقالب برپایی استیج و اجرای برنامه‌های فرهنگی زنده نظیر سرود، شعرخوانی، روایتگری و مسابقات، دفتر نمایندگی به صورت مستقیم فعالیت خواهد کرد.

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

بهترین آفریده خداوند منتشر شد

04 فروردین 1398 توسط آرش صحرایی

به همت مؤسّسه فرهنگی هنری موعود عصر (عج)؛
بهترین آفریده خداوند منتشر شد

«بهترین آفریده خداوند» ترجمه روان کتاب «خیرُ البریة» است که به تازگی از سوی مؤسّسه فرهنگی هنری موعود عصر (عج) به چاپ رسیده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، هرچند مقام و مرتبه حضرت محمّد (ص) از تمامی آفریدگان بالاتر است؛ امّا در میان مخلوقات، هیچ یک در داشتن فضائل و مناقب و کرامات به پایامیرمؤمنان حضرت علیّ بن ابی‌طالب (ع) نمی‌رسد؛ کسی که رسول خداوند ایشان را «خیرُالبریة؛ بهترین مخلوقات» نامیدند و خداوند علیّ اعلی نام ایشان را «علیّ» گذاشت؛ بلندمرتبه و ستودنی.

شناخت حقیقی حضرت علی (ع) را جز در توان خداوند و رسول خدا (ص) نیست؛ با این حال در تعریف و تمجید و برشمردن فضائل بی‌شمار حضرت امیرمؤمنان (ع) کتاب‌های بسیاری نوشته شده است که بسیاری از آنها متعلّق به شیعیان و ولایت مداران به ولایت اهل بیت (ع) است.

در این میان «عبدالرّحیم مبارک» مناقب امیرمؤمنان علی (ع) را از گوشه گوشه کتب اهل سنّت جمع آوری کرده و کتاب محقّقانه و بی‌نظیری با نام «خیرُ البریة» تدوین نموده است.

«بهترین آفریده خداوند» ترجمه روان این اثر گران قدر است که به تازگی از سوی مؤسّسه فرهنگی هنری موعود عصر (عج) به چاپ رسیده است.

فهرست شگفت‌آور این کتاب به نحوی است که خواننده شیعه در ابتدای امر از خود می‌پرسد، آیا به راستی چنین ویژگی‌ها و خصائلی از حضرت علی (ع) در کتاب شیعیان نقل شده است که اهل سنت آن را نقل کرده اند؟! ویژگی‌هایی همچون: آفریده شدن موجودات از نور حضرت علی (ع)، الطاف خداوند به امیرالمؤمنین (ع)، علی (ع) به منزله کعبه و قرآن و …، سبقت امیرالمؤمنین (ع) در نماز و روزه و جهاد و…، آیات نازل شده درباره حضرت علی (ع)، علوم بی‌پایان امیرالمؤمنین (ع)، شباهت حضرت علی (ع) به انبیای الهی، همراهیامیرمؤمنان با تمامی پیامبران الهی (ع)، ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) در عرش الهی، حضرت علی (ع) در معراج رسول خدا (ص)، محبّت و علاقه فراوان ملائکه بهامیرمؤمنان (ع) و….

علاقه‌مندان می‌توانند از سایت یاران شاپ به نشانی اینترنتی Yaranshap.ir یا از طریق تماس با شماره تلفن ۸۸۹۴۱۲۳۵ این اثر را تهیه نمایند.

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

قم غرق در شادی میلاد امیرالمومنین(ع)

04 فروردین 1398 توسط آرش صحرایی

قم غرق در شادی میلاد امیرالمومنین(ع)

‌شهر قم به مناسبت سالروز میلاد امیرالمومنین حضرت علی بن ابی طالب(ع) غرق در شادی و نور است.

‌به گزارش‌ ایسنا، امروز مصادف شده است با 13ماه رجب، سالروز میلاد امام اول شیعیان حضرت علی(ع) و به همین مناسبت از شب گذشته شور و شادی شهر کریمه اهل بیت را فرا گرفته است.

عاشقان و دلدادگان به امیرالمومنین(ع) از نقاط مختلف ایران به شهر قم سفر کردند تا شب میلاد آن حضرت را در حرم مطهر کریمه اهل بیت جشن بگیرند؛ همچنین مجاوران نیز با حضور در حرم حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران، میلاد این امام همام را به پیشگاه دخت موسی بن جعفر و امام زمان(عج) تبریک گفتند.

از شب گذشته مراسم‌ مولودی خوانی در مساجد، تکایا و هیئات مذهبی برپا شده است و جوانان نیز با برپایی ایستگاه‌های صلواتی، از زائرین و عاشقان امام علی(ع پذیرایی می‌کنند.

از صبح امروز نیز مراسم مولودی خوانی و جشن میلاد در حرم مطهر حضرت معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران و بیوت مراجع تقلید با حضور مسئولین استانی و کشوری و همچنین دلدادگان به پدر عالمین در حال برگزاری است.

هرساله به مناسبت 13رجب، مراسم عمامه گذاری طلاب در بیوت مراجع برگزار می‌شود و امسال نیز این مراسم با حضور حوزویان در بیوت آیات اعظام جوادی آملی و صافی گلپایگانی برگزار شد.

همچنین شب گذشته بعد از نماز مغرب و عشاء معتکفین برای آغاز مراسم اعتکاف حاضر می‌شوند و اعمال اعتکاف را به جا خواهند آورد.

علی بن ابی‌طالب بن عبدالمطلب بن هاشم بن عبدمناف بن قصی بن کلاب، هاشمی قرشی، پدر او، ابوطالب، مردی سخاوتمند، عدالت‌مدار، مورد احترام قبایل عرب، عمو و حامی پیامبر(ص) و از شخصیت‌های بزرگ قریش گزارش شده است. مادر علی(ع)، فاطمه بنت اسد و برادران وی طالب، عقیل، جعفر، و خواهرانش هند یا ام هانی، جمانه، ریطه یا ام طالب و اسماء بودند.

مورخان ازدواج ابوطالب و فاطمه بنت اسد را نخستین ازدواج میان یک مرد و زن هاشمی می‌دانند، بنابراین حضرت علی(ع) نخستین فردی است که هم از سوی پدر و هم از سوی مادر، هاشمی است.

علی(ع) اولین مردی بود که به پیامبر(ص) ایمان آورد، امام اول شیعیان و خلیفه چهارم از خلفای راشدین از نظر اهل سنت است.

امام اول شیعیان(ع)، جمعه ۱۳ رجب در سال ۳۰ عام الفیل (۲۳ سال قبل از هجرت) در مکه و داخل کعبه متولد شد؛ ولادت وی در کعبه را عالمان شیعه از جمله سید رضی، شیخ مفید، قطب راوندی، ابن شهرآشوب و بسیاری از اهل تسنن مانند حاکم نیشابوری، حافظ گنجی شافعی، ابن جوزی حنفی، ابن صباغ مالکی، حلبی و مسعودی، متواتر می‌دانند.

در سال دهم هجری پیامبر علی(ع) را برای دعوت به اسلام به یمن فرستاد؛ در همین سال پیامبر به حج رفت؛ علی(ع) از یمن خود را به ایشان رساند و در مکه به او ملحق شد؛ پیامبر(ص) پس از حج در منطقه غدیر خم، علی(ع) را جانشین و وصی خود قرار داد که به واقعه غدیر مشهور است.، در این هنگام او ۳۳ سال داشت و پس از رحلت پیامبر(ص) و در ۳۴ سالگی به امامت رسید.

امام علی(ع) در اثر ضربت شمشیر ابن ملجم مرادی در سحرگاه ۱۹ رمضان سال ۴۰ق در مسجد کوفه، دو روز بعد در ۲۱ همان ماه در ۶۳ سالگی به شهادت رسید و مخفیانه دفن شد.

مخفی بودن قبر امام علی(ع) تا حدود یک قرن ادامه داشت، در واقع بعد از افول قدرت امویان سبب اختفای قبر حضرت علی(ع) از بین رفت و زمینه برای آشکاری قبر او فراهم شد اما زمان دقیق آشکار شدن قبر او برای شیعیان مشخص نیست.

برخی معتقدند بر اساس روایات متعدد و همچنین وقایع تاریخی به‌ویژه دیدار امام صادق(ع) با سفاح اولین خلیفه عباسی (خلافت از ۱۳۱ق تا ۱۳۶ق) در کوفه، امام صادق(ع) به احتمال قوی در همین دوران قبر حضرت علی(ع) را در نجف زیارت کرده است و در ضمن همین زیارت بوده که شیعیان نیز از محل قبر او اطلاع پیدا کرده‌اند.

برخی معتقدند زمان آشکار شدن قبر امام علی(ع) در زمان منصور (خلافت از ۱۳۶-۱۵۸) دومین خلفه عباسی بوده است، اما همگان آشکار شدن قبر امام علی(ع) را به‌وسیله امام صادق(ع) می‌دانند.

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 6
  • ...
  • 7
  • 8
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

مرکز فروش پیاز و سیر عمده فروش پودر پیاز و سیر خالص و درجه یک ادویه

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • ادویه
  • فروش ادویه
  • ادویه جات
  • ادویه فله
  • فروش عمده ادویه
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس